profile chat entries credits +follow home



Kebuntuan Yg Tidak Berkesudahan .
Tuesday, July 10, 2012@5:30 PM



Setelah sekian lama , akhirnya hari ni jari ni nk jugak menari nari kat keyboard . Dua bulan lamanya tak menulis . Menghilang . Bukan lama , bukan selamanya , sementara je . Dan hari ni , aku dapat tawaran masuk ke KPTM KESEDAR , Dip In Human Resource Management . Tapi .... entahlah . Pergi atau tak belum ada jawapannya lagi . Apa apa pun , doakan sajalah yg terbaik utk hamba Allah yg hina ini . Hmm . 

Keputusan UPU , aku tak tahu dah keluar ke belum . Kawan kawan masa form6 senyap je semuanya . Alaa lagipun aku confirm tk dapatnya UPU tuuu . Pasrah dan reda . Kalau tak dapat aku tak sedih pun . Ada sebab kenapa tak sedih . Result mcm org tk belajar , buat apa mengharap UPU . Kalau dapat , rezeki namanya . Kalau tk dapat , itu silap diri sendiri . 

Okaylah , diri ini ingin mengundur diri dahulu . Semoga bertemu lagiii di entry seterusnya . Assalam :)