profile chat entries credits +follow home



SomeOne
Tuesday, February 7, 2012@11:06 PM

SomeOne SomeWhere --' dah mcm lagu Yuna pulak dahh . Okayy kite ke topik sebenar . Jangan nk merepek meraban sgtt memalam ni . Actually adela someone ni suruh fiza buat entry pasal kek . Sebab dea mengidam kek blueberry masa dea demam . Tapi masa fiza demam tk de siapa pon nk bg fiza kek melainkan fiza buat kek sendiri jee tu pon dgn mbr .

Then ade ke dea kata fiza malu nk mengaku yg fiza ni ade someone special di dalam HEART ni haa . aishh ! manolah dtg ehh special one tuhh . tk de siapa pongg . so siapalah yg sudi nk bg fiza kek blueberry ? lagi-2 fiza yg tengah tk berapa nk sihatt ni . suara pon tk mcm fiza . Sebab selsema dan sakit tekak .

Siapa yg sudi nk bagi fiza kek ? Belanja pon kedek nk mati oppss ! ohh k silap kedek nk HIDUP . kangg tk memasal ade kne ceramah motivasi kangg . Siapa nk bagi ? ce tunjuk muka sikit ? siapa nk bagi fiza kek ni ? kalau ade wahh terima kasihh lahh . nty fiza belanja awak balik . Tapi masalahnya tk de haa . ohh k tggu jela mana tao ade kee .

Tapi kek blueberry mmg sedapp . Sebab pernah rasa buah blueberry . Sumpah mmg sedapp lahh buah dea . Hurmm terasa mcm tengah makan plak *telan air liur* terliur jpp . Halaaaa . Okayy . msty korg akan cakap ' post pasal nk org belanja kek , desperate betol ' haa korg msty akan ckp mcm tu ? Kalau tk cm tu pon ade sipi-2 kne mcm tu sikit lah kann .

Elehh , actually tk hadapp pon orgg belanja kek blueberry tu . Kalau nk belanja biarlah ikhlas kann . Kalau setakat kasihan tgk org desperate mcm ni tk yahh lahh . Belanja jelahh kucingg awak tu yee . So fiza tk dela mengharap org belanja pon sebenarnya . Haha . saja jee sebenarnyaa . Tapi kalau nk belanja pon ape salahnyaa kann . Haha .

#tiba-2 terfikir ayat ni ' YANG PATAH AKAN TUMBUH KEMBALI , YANG HILANG AKAN DIGANTI ' tapi tk de pon gantinya ? Haha . ohh k belomm lg kott . sumpah woii desperate gilee entry ni . Kne ejekk lahh fiza jupp g . Haha . so siapakah yg kesahh ? andakah ? atau merekah ? atau sayakah ? ouhh sudah semestinya saya tidak kisahh ? who cares kann . watlek watpeace sudeyhh . chill je beb . okayy . nk tidur dulu . tk sggp nk tunggu . selamat malam#

BULAN HARI INI SANGAT CANTIK ---> SUBHANALLAH !